Zondag 17 december 2023 is het weer zover; de Boerderijenroute van Land van Leeghwater.

Ook dit jaar hebben weer 7  Schermer boeren een gezellige Kerstroute voor u georganiseerd. U kunt dan tijdens de rondrit met fiets of auto weer heel veel inspiratie opdoen en natuurlijk proeven van alle “heerlijkheden” die de boeren voor Kerst bedacht hebben.

Poldervlees heeft deze keer samen met Gerards Kokerij een heel  Kerstmenu voor u samengesteld. De steak tartaar maakt u van een heerlijk stukje rosbief van onze boerderij en gastkok Gerard Walters heeft een wildstoof van ganzenvlees voor u bereidt. Die hoeft thuis dus alleen maar opgewarmd te worden. Het is echt een aanrader, ik heb zelf al het genoegen gehad om een keertje voor te proeven en ik was aangenaam verrast. Gerard hoopt natuurlijk veel mensen te overtuigen van dit smakelijke gerecht.

Beide gerechten kunt u zondag de 17e bij ons proeven.

Wij hebben het Kerstmenu, voorzien van de ingrediëntenlijst en bereidingswijze, al hieronder geplaatst zodat u kunt kijken of u bij de andere deelnemende bedrijven de overige ingrediënten kunt shoppen. Zo werken wij graag aan verbinding! Wij denken een lekker menu samengesteld te hebben maar…laat gerust uw eigen ideeën er op los.

Wanneer: zondag 17 december
Hoe laat: van 11:00 tot 16:00 uur 

Toegang en route is gratis. Klik hier voor de route

Let op: niet alle locaties hebben pin faciliteiten.  Wij wel!!