Ossobuco met gremolata INGREDIENTEN 4 personen 4 kalfsschenkels70 gr olijfolie30 gr boter150 gr ui blokjes 1 cm2 teentjes knoflook gehakt120 gr bleekselderij blokjes 1 cm55 gr tomaten puree800 gr tomaten blokjes50 gram verse Italiaanse kruiden, plukken en fijn...
Ossenstaartsoep met tomaat INGREDIENTEN 4 personen 350 g ossenstaart100 g runderpoulet2 eetlepels boter1 ui (in ringen)1 eetlepel tomatenpuree1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij)1 waspeen (á 125 g, in stukjes)1 prei (in ringen)2 theelepels...
Zuurkoolstrudel met runderworstjes INGREDIENTEN 4 personen 2 rundersaucijsjes50 g ontbijtspek (blokjes)½ theelepel komijnzaad400 g zuurkoolsnufje zout1 appel (stevige zoetzure)100 g roomkaas (verse)1 ei (losgeklopt)snufje peper250 g aardappelschijfjes (voorgekookte)6...