Carpaccio salade
INGREDIENTEN
4 personen
- zakje gemengde sla (bijv. rucola melange)
- 120 gram carpaccio (1 verpakking à 2 porties)
- 50 gram zongedroogde tomaat, in stukjes gesneden
- 1 rode ui in halve ringen gesneden
- 50 gram uitgebakken spekjes
- 3 cherrytomaten, in vieren gesneden
- halve komkommer, in stukjes
- 1 el pijnboompitjes, goudbruin geroosterd in droge koekenpan
- Stukje Parmezaan, geraspt
- 1 à 2 el truffelmayonaise
Bereiding
Verdeel de sla in een mooie grote kom. Garneer met de overige ingrediënten en meng het geheel door elkaar. Drapeer de carpaccio daar op en druppel de truffelmayonaise er overheen. Bestrooi met een beetje zout en peper uit de molen, de pijnboompitten en parmezaanse kaas. Serveer direct.
Lekker met knapperig stokbrood en kruidenboter.