Boerderijvlees van Blonde d’Aquitaine runderen

Houdt u van echt goed rundvlees en weet u graag waar het biefstukje op uw bord vandaan komt? Bij Poldervlees koopt u rechtstreeks van onze boerderij in de Menningweerpolder in Grootschermer. Hier fokken wij Blonde d’Aquitaines, een mooi ras met misschien wel het lekkerste rundvlees van Europa. Dit doen we met hart voor zowel dierenwelzijn als natuurbeheer.

De Menningweer maak deel uit van de Westelijke Eilandspolder. Dit is een beschermd Noord-Hollands Natura 2000-gebied en onderdeel van het Natuurnetwerk Nederland. In deze prachtige omgeving tussen Alkmaar en Purmerend lopen de koeien van ons boerenbedrijf rond. In een goed half uur bereikt u ons ook vanuit Haarlem en Amsterdam.

Lees het verhaal over onze boerderij, de polder en natuurlijk over het smakelijke vlees dat we verkopen. Kom gerust eens langs in de winkel van Poldervlees!

Arjan, Sandra en Menno Roelofsen

Vleespakket Poldervlees

Blonde d’Aquitaine vleespakketten

Door het vlees grotendeels als volledig pakket te verkopen kunnen we de prijs van dit natuurlijke, eerlijke vlees betaalbaar houden en de dieren de verzorging geven waar ze recht op hebben.

Een vleespakket van Poldervlees weegt 15 kilo en kost €185. Voor dit geld weet u precies wat u eet. Een eerlijk en heerlijk stukje vlees. Langzaam gerijpt in de Eilandspolder. Vol van smaak.

MENNO OVER ONZE KOEIEN

Op onze boerderij fokken wij runderen van het Blonde d’Aquitaine-ras. Deze dieren met Franse herkomst staan bekend om hun goede vleeskwaliteit: zeer mals, fijn van draad, vetarm en toch bijzonder smaakvol. Dat het fraaie en elegante dieren zijn, gaf bij ons de doorslag om met dit ras aan de slag te gaan. Ze hebben een mooie kleur en lichaamsbouw, en wat daarnaast erg belangrijk is: ze kunnen heel goed gehouden worden in de natuurgebieden die wij beheren.

Menno in de stal

DE WINKEL VAN POLDERVLEES IN GROOTSCHERMER

Om onze vleespakketten te kunnen uitleveren hebben wij op de boerderij een winkeltje. Hier bent u van harte welkom op elke eerste zaterdag van de maand tussen 14.00 en 17.00 uur.

SCHERMER RECEPTEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Schermer-recepten

Contact

Aanhef