Carpaccio salade

Carpaccio salade

Carpaccio salade INGREDIENTEN 4 personen zakje gemengde sla (bijv. rucola melange) 120 gram carpaccio (1 verpakking à 2 porties) 50 gram zongedroogde tomaat, in stukjes gesneden 1 rode ui in halve ringen gesneden 50 gram uitgebakken spekjes 3 cherrytomaten, in vieren...
Ossobuco met gremolata

Ossobuco met gremolata

Ossobuco met gremolata INGREDIENTEN 4 personen 4 kalfsschenkels70 gr olijfolie30 gr boter150 gr ui blokjes 1 cm2 teentjes knoflook gehakt120 gr bleekselderij blokjes 1 cm55 gr tomaten puree800 gr tomaten blokjes50 gram verse Italiaanse kruiden, plukken en fijn...
Runder Pot Pie

Runder Pot Pie

Runder Pot Pie INGREDIENTEN 4 personen 500 gram sukadelappen, in middelgrote stukken gesneden1 stuk gele paprika, in reepjes gesneden1 stuk rode paprika, in reepjes gesneden2 stuk uien, in blokjes gesneden500 gram gemengde paddestoelen2 flesjes Murphy’s Irish Red...
Ossenstaartsoep met tomaat

Ossenstaartsoep met tomaat

Ossenstaartsoep met tomaat INGREDIENTEN 4 personen 350 g ossenstaart100 g runderpoulet2 eetlepels boter1 ui (in ringen)1 eetlepel tomatenpuree1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij)1 waspeen (á 125 g, in stukjes)1 prei (in ringen)2 theelepels...
Zuurkoolstrudel met runderworstjes

Zuurkoolstrudel met runderworstjes

Zuurkoolstrudel met runderworstjes INGREDIENTEN 4 personen 2 rundersaucijsjes50 g ontbijtspek (blokjes)½ theelepel komijnzaad400 g zuurkoolsnufje zout1 appel (stevige zoetzure)100 g roomkaas (verse)1 ei (losgeklopt)snufje peper250 g aardappelschijfjes (voorgekookte)6...