Onze vleesrecepten.

Wij vinden het leuk om te weten op welke manier u bepaalde producten van ons klaar maakt.

Daarom lijkt het ons een leuk idee recepten met elkaar te delen.

Stuur ons uw lekkerste recept en wij zorgen dat het hier komt te staan. 

Om elkaar te inspireren!

Carpaccio salade

Carpaccio salade

INGREDIENTEN 4 personen zakje gemengde sla (bijv. rucola melange) 120 gram carpaccio (1 verpakking à 2 porties) 50 gram zongedroogde tomaat, in stukjes gesneden 1 rode ui in halve ringen gesneden 50 gram uitgebakken spekjes 3 cherrytomaten, in vieren gesneden halve...

Lees meer
Ossobuco met gremolata

Ossobuco met gremolata

INGREDIENTEN 4 personen 4 kalfsschenkels70 gr olijfolie30 gr boter150 gr ui blokjes 1 cm2 teentjes knoflook gehakt120 gr bleekselderij blokjes 1 cm55 gr tomaten puree800 gr tomaten blokjes50 gram verse Italiaanse kruiden, plukken en fijn snijden5 dl rode wijn3 dl...

Lees meer
Runder Pot Pie

Runder Pot Pie

INGREDIENTEN 4 personen 500 gram sukadelappen, in middelgrote stukken gesneden1 stuk gele paprika, in reepjes gesneden1 stuk rode paprika, in reepjes gesneden2 stuk uien, in blokjes gesneden500 gram gemengde paddestoelen2 flesjes Murphy’s Irish Red bier1 blik...

Lees meer
Ossenstaartsoep met tomaat

Ossenstaartsoep met tomaat

INGREDIENTEN 4 personen 350 g ossenstaart100 g runderpoulet2 eetlepels boter1 ui (in ringen)1 eetlepel tomatenpuree1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij)1 waspeen (á 125 g, in stukjes)1 prei (in ringen)2 theelepels zout5 peperkorrels (zwarte,...

Lees meer
Zuurkoolstrudel met runderworstjes

Zuurkoolstrudel met runderworstjes

INGREDIENTEN 4 personen 2 rundersaucijsjes50 g ontbijtspek (blokjes)½ theelepel komijnzaad400 g zuurkoolsnufje zout1 appel (stevige zoetzure)100 g roomkaas (verse)1 ei (losgeklopt)snufje peper250 g aardappelschijfjes (voorgekookte)6 plakjes bladerdeeg Bereiding Totale...

Lees meer
Mexicaanse pitas van runderreepjes

Mexicaanse pitas van runderreepjes

INGREDIENTEN 4 personen 400 g runderreepjes 1 rode ui 1 vleestomaat 3 perziken (halve, uit blik) groene tabasco ½ krop ijsbergsla 125 g kerstomaatjes 2½ eetlepel olijfolie 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander) 1 theelepel djinten (gemalen komijn) snufje kaneel 8...

Lees meer
Köfte van rundergehakt

Köfte van rundergehakt

INGREDIENTEN 4 personen 1 bosje bladpeterselie 3 takjes munt 50 g pijnboompitten 1 middelgrote ui 3 tenen knoflook 400 g rundergehakt 1-1,5 tl koekkruiden 1 ei 2-3 el paneermeel 250 ml labne (evt. zelfgemaakt) Optioneel: labne1/2 tl zout250 ml Turkse yoghurt Salade 2...

Lees meer
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

INGREDIENTEN 4 personen 3  uien 1  bleekselderij 1  winterpeen 4 teentjes knoflook 700 g runderlappen zout versgemalen peper 3 el olijfolie 40 g boter 1 blikje tomatenpuree 2 el bloem 500 ml bouillon 400 ml rode wijn 3 blaadjes laurier 250 g champignons Het klinkt zo...

Lees meer